Kalanduse teabekeskus Eesti toidu kuul: kodumaise kasvanduskala nädal 21.–25. septembrini 2020

21.–25. septembrini valmistavad üheksa peakokka Eesti toidu kuu raames koos kõrgkoolide toidutehnoloogia, toitlustuse või hotellinduse eriala üliõpilastega roogasid Eestis kasvatatud kalast. Kalatoite valmistatakse rühmatööna õppeasutuste köökides, valminud tulemit saavad maitsta nii üliõpilased kui ka õppejõud.

Koostöös Eesti Peakokkade Ühendusega sel aastal viiendat korda teoks saava kalanädala eesmärgiks on tutvustada tulevastele valdkonnaspetsialistidele värsket ning heade maitseomadustega eestimaist kasvanduskala.

Ajakava ja menüüks saavad kalaliigid leiad SIIT.
Ajakavas võib esineda muudatusi.

Kodumaist kasvanduskala tutvustav nädal saab teoks viiendat korda. Meenutusi toimunust:

 Lisateave aadressil kalateave@ut.ee

 

 Kalanädala korraldust toetab Euroopa Merendus- ja Kalandusfond.

 

Viide antud sündmusele: http://kalateave.ee/et/component/events/?view=event&event_id=1468

emkf-2014-2020-est-elh.jpg


Sündmused & Koolitused
ETKNRLP

31

1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30

1

2

3

4