Kalanduse teabekeskus Eesti toidu kuul: kodumaise kasvanduskala nädal 21.–25. septembrini 2020. NB 25.09 Kuressaare kalakulinaaria koolitus saab teoks veebisalvestise vahendusel

21.–25. septembrini valmistavad üheksa peakokka Eesti toidu kuu raames koos kõrgkoolide toidutehnoloogia, toitlustuse või hotellinduse eriala üliõpilastega roogasid Eestis kasvatatud kalast. Kalatoite valmistatakse rühmatööna õppeasutuste köökides, valminud tulemit saavad maitsta nii üliõpilased kui ka õppejõud.

Koostöös Eesti Peakokkade Ühendusega sel aastal viiendat korda teoks saava kalanädala eesmärgiks on tutvustada tulevastele valdkonnaspetsialistidele värsket ning heade maitseomadustega eestimaist kasvanduskala.

NB 25. septembril Kuressaares TalTechi Eesti Mereakadeemia meremajanduse keskuses toimuma kavandatud
peakokk Alar Aksalu kalakulinaaria koolitus saab teoks distantsõppena veebisalvestise vahendusel.

Huvilised saavad koolituse salvestust järelvaadata teabekeskuse veebilehelt.
Kontaktõpe asendati kaugformaadiga levivate viiruste ennetamiseks.


Ajakava ja menüüks saavad kalaliigid leiad SIIT.
Ajakavas võib esineda muudatusi.

 

Kodumaist kasvanduskala tutvustav nädal saab teoks viiendat korda. Meenutusi toimunust:

 Lisateave aadressil See e-posti aadress on spämmirobotite eest kaitstud. Selle nägemiseks peab su veebilehitsejas olema JavaSkript sisse lülitatud.

 

 Kalanädala korraldust toetab Euroopa Merendus- ja Kalandusfond.

 

emkf-2014-2020-est-elh.jpg


Sündmused & Koolitused
ETKNRLP

26

27

28

29

1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

1

2

3

4

5

6

7