Kalanduse teabekeskus: koolitus "Toidufotograafia kalandustoodete väikekäitlejatele" 27. jaanuaril Tallinnas hotellis Europa

Kuupäev ja kellaaeg: 27.01.2022 algusega kell 10.00, kogunemine ja tervituskohv kell 9.30–10.00
Maht ja kestus: 8 akad tundi (kl 10–17, sh energiapausid ja bufeelõuna)
Toimumiskoht: Tallinn, Hestia Hotel Europa Ida-Euroopa konverentsisaal (Paadi 5, asukoht kaardil)
Parkimine Europark-parklas hotelli vahetus läheduses

Koolitusele REGISTREERUMINE ON LÕPPENUD seoses osalejate arvu täitumisega. Korduskoolituse toimumisest teavitame esimesel võimalusel.


Kalanduse teabekeskus koostöös Haapsalu Kutsehariduskeskusega korraldab neljapäeval, 27. jaanuaril algusega kell 10.00
Tallinnas hotelli Europa Ida-Euroopa konverentsisaalis


koolituse "Toidufotograafia kalandustoodete väikekäitlejatele".


Eesmärk: Õppida tegema ligitõmbavaid turundusfotosid kalandustoodetest ning töötlema pilte veebis avaldamiseks
Juhendaja: Aile Nõupuu – toidutoodete pildistamise kogemusega turundusfotograaf, Haapsalu Kutsehariduskeskuse fotograafiaõpetaja
Sihtrühm: rannakalurid, kala ja kalatoitude ning kalandustoodete turundajad, valdkonna HoReCa sektori esindajad. Osalemine on registreerunud huvilistele tasuta.
Osalejate arv: kuni 20 ühes koolitusrühmas


Käsitletavad teemad

1. Tootefotograafia põhialused. Faktifotod ja lavastatud fotod. Toidufotograafia vahendid, tehnikad ja kompositsioon. Head ja halvad tootefotograafia näited.

2. Fotograafia alused. Pildistamise töövahendid: foto- ja mobiilikaamerad. Kaamera põhiseaded, automaat- ja valmisrežiimid. Teravussügavuse mõiste ja tehnikad. Võttekoha loomine. Valguse kasutamine, hajutamine ja peegeldamine. Praktiline pildistamine fotonurgas.

3. Fototöötlus. Fototöötlemise põhilised tööriistad: säri, kontrast, helendid, varjualad, erksus, küllastus, teravus. Kärpimine, kompositsiooni parandamine. Foto proportsioonid. Värvi tasakaal. Foto resolutsiooni vähendamine veebis kasutamiseks. Fotode praktiline töötlemine arvutis.

4. Iseseisev töö. Kalandustoodete pildistamine: valguse kasutamine, hajutamine ja peegeldamine. Tausta, serveerimiseks kasutatavate toidunõude, rekvisiitide valik. Fotode töötlemine, kärpimine, kvaliteedi parandamine, resolutsiooni muutmine.

Praktilisele koolituspäevale järgneb iseseisev kalandustoodete pildistamine. Valminud turundusfotod laetakse nädala jooksul üles e-keskkonda. Juhendaja annab kõikidele fotosaatjatele videotagasisidet, vastav link saadetakse osalejate e-posti aadressile.

Tehnilised tarvikud: osaleja võtab kaasa fotokaamera või mobiiltelefoni ja sülearvuti ning pildistatavad kalandustooted.

Koolituse täies mahus läbinuile väljastatakse Haapsalu Kutsehariduskeskuse koolitustõend, milleks on vajalik isikukoodi sisestamine registreerumisel.

REGISTREERUMINE lingil (lehe allosas) 24. jaanuari kella 12ni või 20 osaleja kirjapanekuni.

Lisateave:
Ave Menets
koolitusspetsialist
See e-posti aadress on spämmirobotite eest kaitstud. Selle nägemiseks peab su veebilehitsejas olema JavaSkript sisse lülitatud., 517 5003

TÄHELEPANU! Koolitusel osalemiseks tuleb esitada COVID-tõend. Tulgem tervena, jäägem terveks!


Koolituse korraldust toetab Euroopa Merendus- ja Kalandusfond.

 

 

 

emkf-2014-2020-est-elh.jpg


Sündmused & Koolitused
ETKNRLP

26

27

28

29

1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

1

2

3

4

5

6

7