Koolitus “Kalatoodete tootearendus antioksüdantsete ja antimikroobsete maitseainetega” 03.06.2020 Mereakadeemia laboris

Teabekeskus kutsus Hiiu- ja Läänemaa rannakalurid – kalatoodete käitlejad – Mereakadeemia laborisse kalasäilikuid valmistama, tooteid harjumuspärasest erineval moel maitsestades. Tootearendusele suunatud koolitust juhendasid Loreida Timberg, PhD ja Annmarii Hakkaja. Jaanuaris toimus analoogne koolitus Harjumaa rannakaluritele.

Teabematerjalid (kattuvad 23.01 koolitusega) on leitavad SIIT.

emkf-2014-2020-est-elh.jpg


Sündmused & Koolitused
ETKNRLP

27

28

29

30

31

1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31

1

2

3

4

5

6