Koolitus “Kalatoodete tootearendus antioksüdantsete ja antimikroobsete maitseainetega” 23.01, 03.06, 23.09 ja 07.10.2020 Mereakadeemia laboris

Teabekeskus kutsus Harju-, Hiiu- ja Lääne-, Viru- ja Pärnumaa rannakalurid – kalatoodete käitlejad – Mereakadeemia laborisse kalasäilikuid valmistama, tooteid harjumuspärasest erineval moel maitsestades. Tootearendusele suunatud koolitust juhendasid Loreida Timberg, PhD ja Annmarii Hakkaja.



Teabematerjalid (kattuvad 23.01 koolitusega) on leitavad SIIT.

 

emkf-2014-2020-est-elh.jpg


Sündmused & Koolitused
ETKNRLP

28

29

30

1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31