Koolitus "Tootmishügieen põhifookusega listeeriabakteri ennetamisel. Enesekontrolliplaani praktiline koostamine" 28.01.2020 Pärnus

Koolituse põhieesmärk: värskendada olemasolevaid ja saada uusi teadmisi listeeriabakteri ennetamiseks ning tootekäitlemisel vajaliku enesekontrolliplaani koostamise ja juurutamise etappidest.
Sihtrühm: Pärnu- ja Läänemaa rannakalurid, kalatoodete väikekäitlejad ja/või turustajad
Lektor: prof Mati Roasto – Eesti Maaülikool

 


Teabematerjalid on jagatud koolitusel osalenuile ega kuulu levitamisele internetis.
Teemad ja lisateave on leitavad SIIT.

 

emkf-2014-2020-est-elh.jpg


Sündmused & Koolitused
ETKNRLP

27

28

29

30

31

1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31

1

2

3

4

5

6