Koolitus "Tootmishügieen põhifookusega listeeriabakteri ennetamisel. Enesekontrolliplaani praktiline koostamine" 28.01.2020 Pärnus

Koolituse põhieesmärk: värskendada olemasolevaid ja saada uusi teadmisi listeeriabakteri ennetamiseks ning tootekäitlemisel vajaliku enesekontrolliplaani koostamise ja juurutamise etappidest.
Sihtrühm: Pärnu- ja Läänemaa rannakalurid, kalatoodete väikekäitlejad ja/või turustajad
Lektor: prof Mati Roasto – Eesti Maaülikool

 


Teabematerjalid on jagatud koolitusel osalenuile ega kuulu levitamisele internetis.
Teemad ja lisateave on leitavad SIIT.

 

emkf-2014-2020-est-elh.jpg


Sündmused & Koolitused
ETKNRLP

28

29

30

1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31