Kodumaisest kasvanduskalast roogade valmistamise tiitlivõistlused "Aasta kokk 2020" ja "Aasta noorkokk 2020" 29.10 ja 30.10.2020 Tallinnas

Teabekeskus koostöös Eesti Peakokkade Ühendusega (EPÜ) korraldas 29. ja 30. oktoobril Tallinnas Lauluväljaku laululava ruumides kalaroogade valmistamise ja kalafileerimise võistluse. Hõrgutised valmisid Eestis kasvatatud forellist, tutvustamaks kulinaaria-asjatundjatele selle värskust ja maitseomadusi.

29. oktoobril olid võistlustules tulevased tippkokad, pretendeerimaks tiitlile „Aasta noorkokk 2020". Eriauhinnaga pärjati parim kalafileerija.
30. oktoobril võtsid meisterkokad sihikule tiitli „Aasta kokk 2020". Parima pearoa valmistaja pälvis eriauhinna.

Tiitlivõistluste parimatest paladest valminud videoülekanne on järelvaadatav EPÜ facebookist.
Online-ülekannet jälgis üle 5000 vaataja. Võistlustsüklit tervikuna vaatas ligi 21 000 kokandushuvilist.

 
Korraldust toetati "Euroopa Merendus- ja Kalandusfondi 2014-2020 rakenduskava"
meetme 2.6 "Teadlaste ja vesiviljelejate koostöötoetus" vahenditest.

emkf-2014-2020-est-elh.jpg


Sündmused & Koolitused
ETKNRLP

26

27

28

29

1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

1

2

3

4

5

6

7