Kalatoitude õpiköök Võiste suvefestivalil 20. augustil Pärnumaal

Kalakokad Hanno Kask ja Tanel Oja valmistasid Võiste suvefestivalil põnevaid mereanni-hõrgutisi.

Suitsuahjus said kuldseks lest ja ahven, ahjupaneku eel jagati nõkse kalade eelsoolamisekski (lest sai soolvette, ahvenale lisati törts soola hiljem).
Menukiks kujunesid säinakotletid, mille tainas sai mõnusalt kohev tänu kodujuustule, hapukooorele ja munavalgele, -kollast lisamata. Keefiri külmsupp paneeritud tursafilee, kartuli, redise, värske kurgi ja maitserohelisega maitses suvekuumuses nii hea, et pidi külastajate sõnul „koos pajaga ära söödama".

Teabekeskus loodab, et mõnigi nõks võetakse üle koduses kalaköögiski ning soovib kalasõpradele head isu tervislike mereandide valmistamisel-söömisel!

Võiste õpiköök facebookis
Viide sündmusele koolituskalendris

emkf-2014-2020-est-elh.jpg


Sündmused & Koolitused
ETKNRLP

26

27

28

29

1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

1

2

3

4

5

6

7