Lesta käitlemise õpituba Haapsalu Gurmeeturul 3. septembril

Teabekeskus tervitas noori kalasõpru lesta käitlemise õpitoas 3. septembril teoks saanud Haapsalu gurmeeturul.
Õpituba juhendas Pärnumaa 4. põlve rannakalur Tarmo Luks koos pereliikmetega

Üheskoos võeti teha:

  • lesta puhastamine ja eeltöötlemine;
  • fileerimine ja fritüürimine;
  • sobivate lisandite ja kastmete valimine;
  • isuäratav serveerimine.

Valminud hõrgutisi sai kohe ka maitsta, kaasa anti valmistamisõpetuse saladused.


Õpituba facebookis
Viide sündmusele koolituskalendris


Sündmused & Koolitused
ETKNRLP
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

1

2

3

4

5