"Abiks algajale kalasõbrale" (Kalanduse teabekeskus, 2019)

Valminud on kalavoldiku "Abiks algajale kalasõbrale" täiendatud trükk, mis annab lühiülevaate kalade rookimisest ja fileerimisest ning värske kala tunnustest. Käsitletud kalaliigid on räim, lest, lõhe, forell, haug, ahven ja koha.

Voldik sisaldab ka peatükke:

  • Miks on kalarasv kasulik?
  • Kala on väärtuslike valkude ja mineraalide allikas
  • Kas kalad võivad olla saastunud?
  • Milliseid kalu võib kalaparasiite kastmata tarvitada toiduks kuumtöötlemata?
  • Kuidas säilitada kala värskena?

 

Abiks algajale kalasõbrale 2019 kaas

Kalanduse teabekeskuse tegevus toimub "Euroopa Merendus- ja Kalandusfondi 2014-2020 rakenduskava" meetme 1.3 "Teadlaste ja kalurite koostöötoetus" ja meetme 2.6 "Teadlaste ja vesiviljelusettevõtjate koostöötoetus" raames.

emkf-2014-2020-est-elh.jpg


Sündmused & Koolitused
ETKNRLP

26

27

28

29

1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

1

2

3

4

5

6

7