Kalanduse teabekeskus: teabepäev „Toiduseaduse sätted kalandustoodete käitlejatele“ 10. novembril Tartus – eelkirjapanek 05.11ks

Kalanduse teabekeskus koostöös Veterinaar- ja Toiduameti toiduosakonnaga korraldab
teisipäeval, 10. novembril 2020 kell 10–15.30 Tartus Dorpati konverentsikeskuse Baeri saalis (Turu 2, TASKU)

toiduseaduse sätteid tutvustava teabepäeva.

Osalema on oodatud kala ja kalatoodete käitlejad ja turustajad, rannakalurid ja kalandusettevõtjad Peipsi ja Võrtsjärve kalanduspiirkonnast.


Ajakava, käsitletavad põhiteemad, lektorid

10.00 – 10.15 Kogunemine, registreerumine, tervituskohv

10.15 – 12.00

  • Toiduhügieeni üldnõuded, sh väikekäitlejate määrus – Jaana Oona, Veterinaar- ja Toiduamet
  • Eraelamus toiduvalmistamine – Kersti Ehandi, Veterinaar- ja Toiduamet

12.00–12.30 Kohvi- ja energiapaus

12.30–14.00

  • Kalandustoodete säilivusaegade määramine – Kersti Ehandi, Veterinaar- ja Toiduamet
  • Kalandustoodete turukorralduslikud nõuded – Ave Raie, Veterinaar- ja Toiduamet

14.00–14.15 Kohvipaus

14.15–15.30

  • Kalandustoodete märgistuse nõuded – Tiiu Rand, Veterinaar- ja Toiduamet
  • E-kaubandus, sh toodete müük Facebookis – Marii-Heleen Juks, Veterinaar- ja Toiduamet

Ajakava võib muutuda sõltuvalt esitluste ja arutelude kestusest.


 

Elektroonsed teabematerjalid saadetakse teabepäeva toimumise järgselt osalejate e-aadressile. Vajalik on eelnev registreerumine.

Lisateave, teemakohased küsimused ja registreerumine 5. novembri kella 12ks
koolitusspetsialist Ave Menetsi aadressil
See e-posti aadress on spämmirobotite eest kaitstud. Selle nägemiseks peab su veebilehitsejas olema JavaSkript sisse lülitatud..

Seminariruumi valikul on lähtutud osalejatele tervisliku vahekauguse võimaldamisest, tagatud on desovahendite olemasolu.


 

Teabepäev on huvilistele tasuta.

Korraldust toetab Euroopa Merendus- ja Kalandusfond.

emkf-2014-2020-est-elh.jpg


Sündmused & Koolitused
ETKNRLP

28

29

30

1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31

Päevakorral