Toimumisaeg: 26.11.2019 kell 11–16
Toimumiskoht: restoran Lest ja Lammas Hiiumaal Kassaris
Kalanduse teabekeskus korraldab teisipäeval, 26. novembril algusega kell 11
Kassaris restoranis Lest ja Lammas
kalasäilikute valmistamise õpiköögi Hiiumaa kalanduspiirkonna liikmetele.
Eesmärk: uute maitsete tutvustamine säilikute valmistamisel peamistest piirkondlikest püügikaladest
Metoodika: 5–6 erineva kalasäiliku valmistamine purki-vaakumisse-konservi juhendajate näpunäidete toel
Juhendajad, retseptide autorid:
Tartu Ülikooli kohvik/lounge YliCooli looja ning peakokk Urpo Reinthal
MTÜ Peipsimaa Kogukonnaköök eestvedaja Tauno Laasik
Osalema on oodatud isiklikus majapidamises kalatoodete valmistamisega tegelevad või seda kavandavad Hiiumaa rannakalurid ja kalandusettevõtjad (kuni 18 osalejat).
Koolitus sisaldab tervituskohvi, energiapause ja osalejate käe all valminud kalasuupisteid ning on registreerunuile tasuta.
Eelkirjapanek (kuni 21.11.2019 või osalejate arvu täitumiseni) MTÜ Hiiukala e-aadressil See e-posti aadress on spämmirobotite eest kaitstud. Selle nägemiseks peab su veebilehitsejas olema JavaSkript sisse lülitatud..
Lisateave See e-posti aadress on spämmirobotite eest kaitstud. Selle nägemiseks peab su veebilehitsejas olema JavaSkript sisse lülitatud. või 517 5003,
kalanduse teabekeskuse koolitusspetsialist Ave Menets
Korraldust toetatakse "Euroopa Merendus- ja Kalandusfondi 2014–2020 rakenduskava"
meetme 1.3 "Teadlaste ja kalurite koostöötoetus" vahenditest.