Seoses valitsuse kehtestatud eriolukorra ning maaülikooli korraldusega viiruseleviku tõkestamiseks LÜKKUB KOOLITUSE TOIMUMINE EDASI!
Uuest toimumisajast teavitame esimesel võimalusel.
Aeg: 19.03.2020 kell 10.00–15.30 (kogunemine ja tervituskohv 9.30–10.00)
Koht: Eesti Maaülikooli avatud ülikooli koolitusklass 303 (Kreutzwaldi 56/1, Tartu)
Eelkirjapanek on lõppenud seoses soovitusliku osalejate arvu täitumisega.
Kalanduse teabekeskus koostöös Eesti Maaülikooliga korraldab neljapäeval, 19. märtsil algusega kell 10 Tartus Eesti Maaülikooli avatud ülikoolis (Kreutzwaldi 56/1, klass 303) koolituse
„Listeeriabakteri ennetamine, kontroll ja ohje kala ning kalatoodete käitlemisel“
põhieesmärgiga värskendada olemasolevaid ja saada uusi teadmisi listeeriabakteri ennetamisest ja ohjest.
Teemat avab Eesti Maaülikooli professor Mati Roasto – veterinaarmeditsiini ja loomakasvatuse instituudi toiduhügieeni ja rahvatervise õppetooli juhataja.
Käsitletavad valdkonnad:
- L. monocytogenes toidupatogeenina, näiteid haiguspuhangutest
- L. monocytogenes`i ennetamine, kontroll ja ohje
- L. monocytogenes`i proovide võtmine ning analüüsitulemuste tõlgendamine
- Tootmishügieen ja korrigeerivad tegevused
Sihtrühm: Võrtsjärve ja Peipsi kalanduspiirkonna rannakalurid, kalatoodete väikekäitlejad ja/või turustajad; tooteid käitlevad ja turustavad kalakasvatajad
Osalejate arv: kuni 23
Kestus: 6 AT
Ajakava
09.30 – 10.00 Kogunemine ja tervituskohv
10.00 – 12.00 Koolitus
12.00 – 12.45 Lõunapaus
12.45 – 14.00 Koolitus
14.00 – 14.15 Sirutuspaus
14.15 – 15.30 Koolitus
Koolituse täies mahus läbinuile väljastatakse Eesti Maaülikooli koolitustõend.
Listeave ja eelkirjapanek 3. märtsini või 23 huvilise registreerumiseni koolitusspetsialist Ave Menetsi aadressil See e-posti aadress on spämmirobotite eest kaitstud. Selle nägemiseks peab su veebilehitsejas olema JavaSkript sisse lülitatud..
NB Koolitustõendi vormistamiseks on vajalik osaleja isikukood.
Koolitus on huvilistele tasuta.
Korraldust toetatakse
Euroopa Merendus- ja Kalandusfondi 2014–2020 vahenditest