Toimumisaeg: 02.06.2021 kell 11–16
Toimumiskoht: Saulepa rannamaja Pärnumaal (Meremäe, Saulepa, vt asukohta)


Kalanduse teabekeskus korraldab kolmapäeval, 2. juunil algusega kell 11 Pärnumaal Saulepa rannamajas
kalasäilikute valmistamise õpiköögi kalatoodete väikekäitlejatest Pärnumaa rannakaluritele.


Eesmärk: uute maitsete tutvustamine säilikute valmistamisel peamistest piirkondlikest püügikaladest

Metoodika:
5–6 erineva kalasäiliku valmistamine purki-vaakumisse-konservi juhendajate näpunäidete toel

Juhendajad, retseptide autorid:
Tartu Ülikooli kohvik/lounge YliCooli asutaja Urpo Reinthal
MTÜ Peipsimaa Kogukonnaköök eestvedaja Tauno Laasik


Osalema on oodatud isiklikus majapidamises kalatoodete valmistamisega tegelevad või seda kavandavad Pärnumaa rannakalurid ja kalandusettevõtjad (kuni 12 osalejat).
Koolitus sisaldab tervituskohvi, energiapause ja osalejate käe all valminud kalasuupisteid ning on registreerunuile tasuta.


Lisateave ja REGISTREERUMINE 28. mai kella 12ni või
12 osaleja kirjapanekuni koolitusspetsialist Ave Menetsi e-aadressil See e-posti aadress on spämmirobotite eest kaitstud. Selle nägemiseks peab su veebilehitsejas olema JavaSkript sisse lülitatud..

 


 

Korraldust toetatakse "Euroopa Merendus- ja Kalandusfondi 2014–2020 rakenduskava"
meetme 1.3 "Teadlaste ja kalurite koostöötoetus" vahenditest.


emkf-2014-2020-est-elh.jpg


Sündmused & Koolitused
ETKNRLP

26

27

28

29

1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

1

2

3

4

5

6

7