Kalandustunnid "Kalaga sõbraks!" Hiiumaa Gümnaasiumi abiturientidele 12. ja 13. oktoobril

Kalandustundide mõtteks oli kokku viia gümnaasiuminoored, kalapüük ja kaluriamet ning selle tulem – värskest kalast valminud toidud.


Sedakorda oli kalaahvatluste põhimenüüs ahvena-ceviche krõbesaiaga, elaval tulel valmiv uhhaa ning praetud lest tar-tar kastmega, lisandiks kartulid ja purustatud pähklid.
Lisaks tutvustas kalur erinevaid võimalusi kalade töötlemiseks, sealhulgas kalade kuivatamist.

Kalakokkamist juhendasid aastakümnete pikkuse püügikogemusega Hiiumaa kutseline kalur Koit Kalmus ning saate "Meisterkokk" žüriiliige, tippkokk Mihkel Heinmaa.

Kalandustundide pildigalerii

Viide sündmusele


Sündmused & Koolitused
ETKNRLP
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

1

2

3

4

5