Koolitus “Kalatoodete tootearendus antioksüdantsete ja antimikroobsete maitseainetega” 10. novembril Mereakadeemia laboris

Teabekeskus kutsus Saaremaa rannakalurid – kalatoodete käitlejad TalTechi Eesti Mereakadeemia laborisse kalasäilikuid valmistama, tooteid harjumuspärasest erineval moel maitsestades. Tootearendusele suunatud koolitust juhendasid Loreida Timberg, PhD ja Annmarii Hakkaja TalTechi Eesti Mereakadeemiast.

23.01, 03.06, 23.09 ja 07.10.2020 korraldati samasisuline koolitus Harju-, Hiiu-, Lääne-, Viru- ja Pärnumaa rannakaluritele.



Teabematerjalid (kattuvad 23.01 koolitusega) on leitavad SIIT.

emkf-2014-2020-est-elh.jpg


Sündmused & Koolitused
ETKNRLP

26

27

28

29

1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

1

2

3

4

5

6

7