Koolitus „Toiduhügieen kalatoodete käitlejale. Toiduseaduse sätted" 30. mail Valma kaluritoas ja 31. mail Jõgevamaal Kasepääl

Kalanduse teabekeskus koostöös Eesti Maaülikooli Avatud ülikooli ning Veterinaar- ja Toiduametiga korraldas Võrtsjärve  (30.06.2016) ja Peipsi (31.05.2016) kalanduspiirkonna liikmetele koolituse „Toiduhügieen kalatoodete käitlejale. Toiduseaduse sätted".Koolituse lõpus edukalt testi läbinuile väljastati Eesti Maaülikooli tunnistus.

Lektorid. Teemad ja esitlusmaterjalid (avanevad linkidel):
Katrin Laikoja, mag (tehn), Eesti Maaülikooli veterinaarmeditsiini ja loomakasvatuse instituudi toiduhügieeni osakonna lektor
Toiduhügieen kalatoodete käitlejatele
Tiina Hiis, Veterinaar- ja Toiduameti toiduosakonna loomse toidu büroo juhataja
Kala käitlemise erinevad võimalused
Tiiu Rand, Veterinaar- ja Toiduameti toiduosakonna peaspetsialist
Toidualase teabe esitamise nõuded
Ain Zereen, Veterinaar- ja Toiduameti turukorralduse büroo juhataja
Tarbijate teavitamine
Kalandus- ja vesiviljelustoodete jälgitavus
Ave Raie, Veterinaar- ja Toiduameti turukorralduse büroo peaspetsialist
Kalapüügi- ja vesiviljelustoodete turu ühisest korraldusest

Sihtrühm: Kalakäitlemisega (kalatoitude valmistamisega) isiklikus majapidamises tegelevad ja/või seda kavandavad rannakalurid ja kalandusettevõtjad 
Eesmärk: tutvustada teabepäeval osalejatele toiduseaduse, sh toiduhügieeni nõudeid ja riskihindamise tegureid (HACCP) kalakäitlemisel vastavalt kehtivatele õigusaktidele

emkf-2014-2020-est-elh.jpg


Sündmused & Koolitused
ETKNRLP

26

27

28

29

1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

1

2

3

4

5

6

7