Kalanduse teabekeskus koostöös Veterinaar- ja Toiduameti toiduosakonnaga korraldas
17. ja 29. septembril ning 10. novembril toiduseaduse sätteid ja valdkondlikke muudatusi tutvustavad teabepäevad.
Teabepäevadel osalesid kala ja kalandustoodete käitlejad ja turustajad, rannakalurid ning kalandusettevõtjad Harju-, Viru-, ja Pärnumaalt, samuti Võrtsjärve ja Peipsi kalanduspiirkonnast.
Teabematerjalid on leitavad allolevatelt linkidelt:
- Toiduhügieeni üldnõuded, sh väikekäitlejate määrus – Jaana Oona, Veterinaar- ja Toiduamet
- Eraelamus toidu käitlemine – Kersti Ehandi, Veterinaar- ja Toiduamet
- Kalandustoodete säilivusaegade määramine – Kersti Ehandi, Veterinaar- ja Toiduamet
- Toidualase teabe esitamise nõuded – Tiiu Rand, Veterinaar- ja Toiduamet
- Kalandustoodete turukorralduslikud nõuded – Ave Raie, Veterinaar- ja Toiduamet
- E-kaubandus, sh toodete müük Facebookis – Marii-Heleen Juks, Veterinaar- ja Toiduamet