Kalanduse teabekeskus Eesti toidu kuul: kodumaise kasvanduskala nädal haiglates 20.–24. septembrini

20.–24. septembrini 2021 viies Eesti haiglas toimuval kalanädalal valmistavad restoranide peakokad käsikäes haiglakokkadega roogasid viiest erinevast Eestis kasvatatud kalaliigist. Ühtekokku valmib tervishoiutöötajatele einestamiseks ligi 2000 lõunaportsjonit. Ja kes teab – vahest leiab meie kalakasvatajate toodang just selle sündmuse järgselt tee haiglate toitlustusmenüüssegi.

Koostöös Eesti Peakokkade Ühendusega tänavu kuuendat korda teoks saav kalanädal on korraldajate kummardus
meie heaolu eest 365/24/7 valvel olevatele tervishoiutöötajatele.


Toimumisajad haiglates, juhendavad peakokad, roaks saavad kalaliigid

Menüüs on ANGERSÄGA
ESMASPÄEV, 20. september – Tartu Ülikooli Kliinikumi Maarjamõisa haigla
Urpo Reinthal, Ylicool Cateringi peakokk

Menüüs on VIKERFORELL
TEISIPÄEV, 21. september – Kuressaare Haigla
Inga Paenurm, Markofka Toidutoa peakokk

Menüüs on TUUR
KOLMAPÄEV, 22. september – Viljandi Haigla
Taigo Lepik, Vabariigi Presidendi peakokk

Menüüs on ANGERJAS
NELJAPÄEV, 23. september – Valga Haigla
Silver Ulm, restorani Parim Valik peakokk

Menüüs on KARPKALA
REEDE, 24. september – Järvamaa Haigla
Juhan Heinsalu, restorani Mimosa peakokk

 

Lisateave kalanädalast:
Toomas Armulik
Kalanduse teabekeskuse juhataja
See e-posti aadress on spämmirobotite eest kaitstud. Selle nägemiseks peab su veebilehitsejas olema JavaSkript sisse lülitatud.


 Kodumaist kasvanduskala tutvustav nädal saab teoks kuuendat korda. Meenutusi toimunust:

 


 

 

 Kalanädala korraldust toetab Euroopa Merendus- ja Kalandusfond.

emkf-2014-2020-est-elh.jpg


Sündmused & Koolitused
ETKNRLP

30

31

1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30

1

2

3