Allikas: Tartu Ärinõuandla maakondlik arenduskeskus
V Lõuna-Eesti Toidukonverents toimub 19. oktoobril kell 9.30-17.00 Põltsamaa Kultuurikeskuses.
Konverentsi teemaks on (maa)ettevõtlus kui elustiil – amatöörist professionaaliks. Eestimaal on nii palju toidutootjaid ja -pakkujaid, kelle tegevus on alguse saanud kirest, hobist, elustiilist, mis nüüd toob ka leiva lauale. Kuidas on nende ettevõtjate teekond kulgenud, mis on olnud väljakutsed ja karid, mis õnnestumised juhused – tule saa osa!
Lõuna-Eesti Toidukonverents on Lõuna-Eesti väikeste ja keskmiste toidutootjate suurim kohtumispaik, kus mõtteid ja kogemusi vahetada ning oma silmaringi avardada, saada infot aktuaalsetel valdkonna teemadel. Seni toimunud konverentsidel on osalenud ligikaudu 100 toiduettevõtjat, -tootjat ja -pakkujat üle Eesti.
Modereerib Erlis Schönberg – Mulgimaa mees, maitsemeelelahutaja, Peakokkade Ühenduse liige, Eesti kodukokk 2010.
Ajakava, registreerumisvorm, lisateave LINGILT.
Viide antud sündmusele: http://www.kalateave.ee/et/component/events/?view=event&event_id=1575E | T | K | N | R | L | P |
---|---|---|---|---|---|---|
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 |
8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 |
15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 |
22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 |
29 | 30 | 1 |
2 |
3 |
4 |
5 |
Sündmused ja üritused