Kala – meelel ja keelel (Põllumajandusministeerium, 2011)

Allikas: Põllumajandusministeerium
Tallinn 2011

 

Brošüür "Kala – meelel ja keelel" põhineb Toidu- ja Fermentatsioonitehnoloogia Arenduskeskuse projekti "Räime- ja kilutoodete arenguvõimaluste uuring" materjalidel.

Trükis püüab anda põgusa ülevaate Eesti toidulaual tarbitavate kalaliikide toitainelistest omadustest – toiteväärtusest, vitamiinide ja mineraalainete sisaldusest – ning sesoonsetest teguritest kala toiteväärtusele, et kala ostma minnes teaksime juhinduda lisaks kala maitsele ka sisulistest omadustest, mida pelgalt kala välimuse ja maitse põhjal pole võimalik teada.


Sündmused & Koolitused
ETKNRLP

29

30

1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

1

2