Ülevaade räime- ja kilutoodete arenguvõimaluste uuringust. Lõpparuanne (Toidu- ja Fermentatsioonitehnoloogia Arenduskeskus, 2009)

Allikas: Toidu- ja Fermentatsioonitehnoloogia Arenduskeskus
2009

 

Räime- ja kilutoodete arenguvõimaluste uuring teostati Põllumajandusministeeriumi kalamajandusosakonna tellimusel perioodil jaanuar 2008 kuni juuli 2009.

Uuringu teostus Toidu- ja Fermentatsioonitehnoloogia Arenduskeskus (TFTAK). Räime ja kiluproovid kogus ja kalade biloogilised analüüsid teostas Eesti mereinstituudi Pärnu osakond.

Uuringu eesmärk oli hinnata räime ja kilu arengupotentsiaali kui toorainet kalatoodete valmistamiseks.


Sündmused & Koolitused
ETKNRLP

29

30

1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

1

2