KALANDUSE TEABEKESKUS: Õppepäev kalatoodete turustajatele: Kalade eeltöötlemine ja kalaroogade valmistamine, 08.11.2011
Seoses suure osalushuviga toimub samateemaline õppepäev teistkordselt!
Eesmärk
Õppepäeva eesmärgiks on kalatarbimise suurendamine läbi aktiivse müügi: ostjale vahetult kalaletist "nippide" jagamine erinevate kalaliikide rookimiseks ja fileerimiseks ning kalaroogade valmistamiseks.
Sihtrühm
Kalatoodete jaemüügiga tegelevad ettevõtjad, klienditeenindajad, müüjad
Teema
Kalade eeltöötlemine ja kalaroogade valmistamine
Lektorid
Maire Vesingi, Olustvere Teenindus- ja Maamajanduskooli toitlustuse eriala vanemõpetaja
Kaiti Pirs, toiduainete tehnoloog
Mõlemad lektorid omavad pikaaegset kogemust õpitubade juhendamisel nii täiendus-kui tasemeõppes ning on välja andnud erinevaid toitlustusalaseid trükiseid ja teatmikke.
Toimumise koht
Olustvere Teenindus- ja Maamajanduskooli õppehoone (vt asukohta kaardil)
Toimumise aeg
Teisipäev, 08. november 2011
Päevakava »
Lisateave: Õppepäev on rahastatud "Euroopa Kalandusfondi 2007-2013 rakenduskava" meetme 3.1 "Ühistegevused" tegevuse "Muud ühistegevused" vahenditest ning on osalejatele TASUTA.
Vaata PÄEVAKAVA »
Lisateave: Ave Menets, koolitusspetsialist (5175 003, ave.menets@ut.ee)
Registreerumine lõppenud
Lisateave õppepäevast: Ave Menets, koolitusspetsialist (5175 003, ave.menets@ut.ee ).
Registreerimine on lõppenud.
Viide antud sündmusele: https://www.kalateave.ee/et/component/events/?view=event&event_id=29