Koolitus “Kalatoodete tootearendus antioksüdantsete ja antimikroobsete maitseainetega” 23.01, 03.06, 23.09 ja 07.10.2020 Mereakadeemia laboris

Teabekeskus kutsus Harju-, Hiiu- ja Lääne-, Viru- ja Pärnumaa rannakalurid – kalatoodete käitlejad – Mereakadeemia laborisse kalasäilikuid valmistama, tooteid harjumuspärasest erineval moel maitsestades. Tootearendusele suunatud koolitust juhendasid Loreida Timberg, PhD ja Annmarii Hakkaja.



Teabematerjalid (kattuvad 23.01 koolitusega) on leitavad SIIT.

 

emkf-2014-2020-est-elh.jpg


Sündmused & Koolitused
ETKNRLP

26

27

28

29

30

31

1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30

1

2

3

4

5

6