23.-27. septembrini valmistasid kümme peakokka Eesti toidu kuu raames koos kutseõppeasutuste kokanduseriala õpilastega eestimaisest kalast maitsvaid roogasid.
Kalanädal viis kokku  praegused ja tulevased peakokad, tutvustades neile värsket ja heade maitseomadustega kodumaist kasvanduskala. Koostegemises valmis pea poolest tonnist kalast ligi 1500 portsjonit hõrgutisi.

Ajakava ning menüüks saanud kalaliigid on leitavad SIIN.

Kalanädala kajastusi:
Põllumajandus.ee: Kalanädalal kokkavad peakokad kümnes kutsekoolis
Saarte Hääl: Tippkokk vaaritas ühes ametikooli õpilastega
Sakala: Pealinna peakokad kokkavad Viljandimaa kutsekoolides
Pärnu Postimees: Galerii: koos peakokaga valmistatud karpkalatakod kadusid nagu mutiauku
Maaeluministeerium: Kalanädalal valmistati toitu ligi poolest tonnist kalast
Õpetajate Leht: Galerii: Kalaroad valmisid peakokkade juhendamisel

Kodumaist kasvanduskala tutvustav nädal sai teoks neljandat korda. Meenutusi toimunust:

 

 


Sündmused & Koolitused
ETKNRLP

25

26

27

28

29

30

1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31

1

2

3

4

5


Kalanduse teabekeskus  |  J. V. Jannseni 33, Pärnu, 80044  |  kalateave[at]ut.ee   |   f_logo_RGB-Black_58.png   yt_logo_mono_light.png