Virumaa Teataja, Marju Lina
25.09.2025



Tapa kaitseväelinnaku köögis tegutseva Briti koka Lim Bo väitel on latikas, mida ta seni eluski maitsnud polnud, nii hea kala, et sellest kavatseb ta proovida valmistada ka oma kodust klassikalist toitu fish'n'chips'i.

Tapal oli sõduritel kolmapäeval kalapäev. Latikapäev, kui olla täpne. Sel oli ka hea põhjus: on Eesti toidu kuu ja parasjagu kalanädal ning kaitseväeüksustes üle Eesti valmistatakse sel ajal tippkokkade juhendamisel kalaroogi. Nõnda tehakse kummardus nii Eesti kaitseväele kui ka kalale.

Artikli terviktekst on tellijale avatud


Sündmused & Koolitused
ETKNRLP

29

30

1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

1

2


Kalanduse teabekeskus  |  J. V. Jannseni 33, Pärnu, 80044  |  kalateave[at]ut.ee   |   f_logo_RGB-Black_58.png   yt_logo_mono_light.png