Teabekeskus kutsub kalasõpru
järvekalade maitsete õpikööki
laupäeval, 17. augustil kell 10–14 Võrtsjärve kala-ja käsitöölaadal Jõesuu puhkealal.
Põnevate maitsetega kostitab kalakokk Merino Lastik.
Osalejad saavad äsjapüütud latikat, koha, ahvenat fileerides ka ise käe kalaseks teha, tulemi mekkimisest rääkimata. Kõike head ja paremat saab hiljem meelepärases võtmes enda koduköögiski valmistada.
Võta kaasa pere ja sõbrad või tule täitsa üksi ning lase kalal hea maitsta – edendagem üheskoos kalatarbimist!
Õpitoas osalemine on huvilistele tasuta.
Võrtsjärve kala- ja käsitöölaada programm (täieneb)
Lisateave õpiköögist:
Ave Menets
koolitusspetsialist
Korraldust toetab Euroopa Merendus-, Kalandus- ja Vesiviljelusfond.